Welk type werkbladen zijn mogelijk?

Graniet (Natuursteen)

Graniet is een duurzaam stollingsgesteente dat miljoenen jaren geleden door de natuur is gevormd. De winning ervan vindt over de gehele wereld plaats en elk winningsgebied kent zijn eigen kleur en structuur in graniet. Dat elk stuk graniet een eigen kleur en structuur heeft zorgt voor uniek plaatmateriaal en daardoor is geen blad hetzelfde.

Keramiek

Keramiek is hoofdzakelijk gemaakt van klei, het speciale productieproces waarbij de platen worden gebakken op een temperatuur van 1200 graden zorgt ervoor dat het materiaal over uitzonderlijk goede eigenschappen beschikt. Zo is keramiek niet gevoelig voor krassen en zorgt de toplaag van het materiaal ervoor dat vloeistoffen niet in het blad kunnen trekken. Keramiek is in vergelijking met graniet en composiet kwetsbaarder op de randen als het gaat om stoten.

Multiplex

Multiplex bestaat uit verschillende lagen houtfineer. Deze lagen worden kruislings op elkaar verlijmd, waardoor de plaat erg sterk wordt en nauwelijks werkt. Op het watervast verlijmd multiplex komt een harde toplaag van HPL (High Pressure Laminate). Laminaat (HPL) keukenbladen zijn glad van oppervlak en niet poreus. Ze zijn daardoor hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Multiplex werkbladen zijn verkrijgbaar in zeer veel kleuren en dessins en kan daardoor uitstekend worden afgestemd op de kleuren van uw keuken. Naast de grote keuze in hpl kleuren kunt u uw keukenblad een persoonlijk tintje geven door de vele mogelijkheden voor randafwerking. U kunt daarvoor bijvoorbeeld kiezen uit aluminium, roestvrijstaal, massief hout, kunststof of combinaties daarvan. Een aantal uitvoeringen is ook leverbaar met een waterkering. Een multiplex keukenblad is prettig in het gebruik en heeft een bijzonder gunstige verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Composiet

Composiet is een industrieel ontwikkelde steen gemaakt uit 93% kwarts en 7% van harsen en pigmenten. Het materiaal is zeer dicht waardoor vloeistoffen nauwelijks in de steen kunnen trekken. Door de samenstelling en de eigenschappen van het materiaal is composiet zeer kras- en vlekbestendig.

Dekton

Dekton is een geavanceerde mix van grondstoffen die gebruikt worden om glas, materialen in porseleinen en kwartsoppervlakken te maken. Door een bijzondere technologie (sinteren) worden al deze elementen samengevoegd in een ultracompacte plaat. Dekton is praktisch en hygiënisch in gebruik en is kras- en vlekbestendig. Dekton is in vergelijking met graniet en composiet kwetsbaarder op de randen als het gaat om stoten.

Beton

BalsaBeton bestaat uit een speciale samenstelling. Het is een harde, robuuste betonsoort die op ambachtelijke wijze wordt gemaakt. BalsaBeton kent een grote vormvrijheid en is licht van gewicht. Hierdoor kan het beton in iedere gewenste vorm geproduceerd worden. Bijvoorbeeld 7 meter uit 1 stuk. Om betonnen producten toegankelijk te maken voor een breder publiek, is er BXL ontwikkeld. Een echt betonproduct met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Dit kunnen we aanbieden door het gestandaardiseerde productieproces. BXL wordt uit cementgebonden vezelplaat gemaakt en is daardoor uitermate geschikt voor de productie van werkbladen. BXL heeft dezelfde positieve eigenschappen als het exclusieve BalsaBeton, maar is gebonden aan een maximaal formaat.

Neem contact met ons op

Kom naar de showroom voor meer inspiratie!

Keukencentrum Snip is een familiebedrijf. Eerst gevestigd in Kornhorn, maar sinds 2006 hebben we in Grootegast onze mooie ruime showroom met meer dan 35 keukenopstellingen. Met z’n drieën staat Keukencentrum Snip voor u klaar. Tonnie Snip, schoonzoon Erwin Hoekstra en dochter Esther Snip.

Adres

Industrieweg 1
9861 BT Grootegast
Telefoon: 0594-614256
E-mail: info@keukencentrumsnip.nl

Openingstijden

Zondag en maandag: gesloten
Dinsdag t/m donderdag: 9.00 tot 17.30
Vrijdag: 9.00 tot 21.00
Zaterdag: 9.00 tot 17.00